Jul
22

Beneficiile aromaterapeutice ale parfumurilor solide Les Essences d’Amelie (2)


by admin
posted in blog
No comments yet

Intr-o alta postare aici pe blog va povesteam despre beneficiile aromaterapeutice ale parfumurilor lichide Les Essences d’Amelie. A venit vremea sa detaliem putin si compozitia parfumurilor solide.

053

Parfum solid “Amelie”

*Mir – miros cald, balsamic, rasinos. Este unul dintre cele mai apreciate si folosite uleiuri esentiale pentru meditatie. Are o actiune calmanta si reconfortanta pentru minte si spirit. Totodata este utilizat cu succes in tratarea nevralgiilor dentare.
*Tamaie – miros balsamic, condimentat cu note orientale calde si usor zaharate. Ajuta la tratarea depresiilor, tensiunii nervoase si angoaselor. Este antiinflamator, stimulant, cicatrisant si expectorant.
*Azalee – miros dulceag, ierbos, balsamic. Este un veritabil ingredient folosit in parfumerie pentru proprietatile sale olfactive exceptionale.
*Palmarosa – miros proaspat, asemanator cu trandafirul. Este afrodisiac, tonic general si un excelent tratament impotriva anxietatii.
*Bergamota – miros proaspat, verde, asemanator lamaii. Este stimulant, reconfortant, induce optimismul si buna dispozitie, calmeaza nervii si spiritele incinse.

Parfum solid “Jasmine”
049

*Iasomie – miros floral, narcotic, verde-pudrat extrem de rafinat. Este una dintre cele mai utilizate arome in parfumerie. Este relaxanta, sedativa fiind extrem de eficienta contra insomniilor. Este afrodisiaca, stimuland dorinta sexuala. Totodata, reda increderea in sine si optimismul.

Parfum solid “Grace”
052
*Ylang-ylang – miros cald, dulceag. Este asemanator iasomiei este un adevarat afrodisiac. Mai multe detalii aici.
*Lavanda – miros floral, proaspat cu note ierboase delicate. Este un veritabil panaceu fiind de departe cel mai versatil ulei esential. Are calitati calmante, reconfortante si relaxante. A avut rezultate remarcabile in tratarea insomniilor, durerilor de cap si starilor depresive.
*Vanilie – miros intens, dulce, de caramel, vanilat si exotic. Este folosita pe scara larga in tratamentele pentru anorexie si depresie.

Parfumurile naturale au veritabile proprietati aromaterapeutice, merita sa le incercati macar o data in viata :) Profitati de oferta noastra:

fbcoverphoto2site

Keep calm and wear natural perfume ! :)


Postează un comentariu
Nume
E-mail

Comentariu

Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.