• Despre Companie

  blonde

  Les Essences d’Amelie este un atelier de parfumerie artizanala dedicat in totalitate parfumurilor naturale. Acestea sunt realizate handmade in loturi mici din cele mai pure ingrediente alese si selectate cu grija din toate colturile lumii. Fiind prima companie din Romania care prin creatiile sale face distinctia dintre aromaterapie si parfumerie luxurianta, Les Esseces d’Amelie marcheaza reinvierea artei uitate a parfumeriei naturale.

                 Viziune

  Prin creatiile sale, Les Essences d’Amelie isi doreste sa incalzeasca suflete, lumineze minti si sa dezvolte imaginatii devenind astfel prima companie din Romania recunoscuta pentru parfumurile naturale manufacturate.

                 Misiune

                  Intr-o societate care sta sub semnul chimicalelor nocive, ale produselor realizate in masa care nu spun nimic, misiunea noastra este de a readuce la viata conceptul de parfum natural creat din cele mai pure si exclusiviste ingrediente achizitionate de la cei mai renumiti distilatori mondiali, 100% naturale, prietenoase cu mediul, handmade, fara potential alergen ridicat si efecte secundare – menite sa stimuleze simturi si sa creeze amintiri.

                 Valori

  • Calitate

  Ne angajam sa folosim materii prime si ambalaje de cea mai buna calitate pentru crearea parfumurilor Les Essences d’Amelie.

  Ne angajam ca ambalarea parfumurilor sa se faca in loturi mici pentru a asigura prospetimea si calitatea produsului finit.

  • Orientare catre client

  Ne angajam sa construim relatii eficiente cu clientii nostri, sa le oferim produse si servicii de incredere la standarde inalte si sa-i ajutam sa gaseasca modalitatea potrivita de a-si satisface dorintele.

  • Sustenabilitate si comert echitabil

  Ne angajam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a achizitiona materii prime din surse sigure, nepoluate rezultate din comert echitabil; ne angajam sa reciclam si sa nu utilizam produse de curatare chimice nocive neprietenoase cu mediul.