• Parfumerie botanica

    rsz_essential_oils

    Un parfumier are la dispozitie in jur de 400 esente naturale pentru a-si expune talentul intr-un parfum luxuriant, misterios, revelator de trairi si amintiri. In crearea unui asemenea parfum, focusul cade pe calitatea materiei prime, frumusetea olfactiva si pe povestea evocata de arome.

    Chiar daca in paleta de materii aromatice naturale nu sunt disponibile arome ca: liliac, frezie sau lacramioara, mere, pere, banane, etc parfumierul este capabil a crea memorii lichide exceptionale si complexe folosind doar esentele oferite de natura.

    Datorita faptului ca parfumurile naturale sunt realizate strict din uleiuri esentiale, absolute, extracte cu dioxid de carbon, tincuri, infuzii si substante izolate din surse naturale care au un grad de volatilitate foarte ridicat, mirosul unui asemenea parfum va fi unul fin, discret care va dura intre 4-5 ore in functie de tipul si „chimia” pielii purtatorului. Parfumurile naturale sunt cunoscute pentru caracterul lor versatil; se contopesc cu aroma naturala a pielii si isi schimba caracterul de la o ora la alta pe masura ce uleiurile esentiale din compozitie isi elibereaza aroma.

    Parfumurile naturale sunt potrivite pentru persoanele sensibile la mirosurile puternice care isi doresc altceva: o aroma naturala, fina si discreta in perfecta armonie cu mirosul natural al corpului fara a-i deranja pe cei din jur. Acestea actioneaza la nivel fizic, mental si spiritual fiind un adevarat rasfat olfactiv pentru simturi.