Jul
15

Principalele produse de parfumerie


by admin
posted in blog
1 Comment

Desi suntem inclinati sa numim ca produs de parfumerie parfumul, apa de toaleta sau apa de colonie mai exista si alte produse care intra in aceeasi categorie.

1. Parfumul de puls este un parfum non-alcoolic creat intr-o baza de uleiuri vegetale. Sunt foarte potrivite vara ca inlocuitor al parfumurilor pe baza de alcool.

2. Spray-ul de corp este un produs de parfumerie foarte iubit si folosit atunci cand purtatorul doreste o aroma mai fina, discreta. Are o concentratie de esente aromatice mai scazuta si se foloseste in general vara pentru senzatia de prospetime oferita. Se pulverizeaza pe intreg corpul.

3. Uleiul de corp parfumat se foloseste pentru a invalui intreg corpul intr-o „aura” parfumata. Totodata acesta hidrateaza si protejeaza pielea lasand-o moale si stralucitoare.

4. Lotiunea (crema) de corp parfumata este un produs de parfumerie extrem de cautat si folosit. Se foloseste in general dupa baie/dus inainte de a aplica parfumul tocmai pentru a-i amplifica mirosul.

5. Gelul de dus parfumat este rasfatul suprem. Spre deosebire de majoritatea sapunurilor parfumate, acesta contine agenti pentru hidratare pentru a impiedica uscarea pielii si ofera o senzatie de atingere placuta, parfumata si catifelata.

6. Sapunul parfumat nu mai are nevoie de nici o prezentare. Iar daca mai este si 100% natural, devine un rasfat olfactiv veritabil.

In ceea ce priveste produsele speciale pentru barbati, vorbim despre spuma de ras, gelul de ras, lotiunea after-shave si gelul hidratant.
Pentru a ne pastra un miros parfumat si unic pe toata durata zilei, este de dorit a le folosi impreuna in urmatoarea ordine:
-curatare (gel de dus sau sapun parfumat)
-hidratare (lotiune/crema de corp parfumata)
-parfumare (parfum, apa de parfum, apa de toaleta, apa de colonie)
-reimprospatare (spray de corp, parfum de puls)

Bineinteles ca v-ati dat seama ca in timp, toate aceste produse de parfumerie vor fi disponibile si pe www.les-essences-damelie.ro, nu? :) Voi ce preferati si folositi cel mai des?


Comentarii

  1. mihaela July 18, 2013 at 10:27

    as vrea sa stiu mai mult

Postează un comentariu
Nume
E-mail

Comentariu

Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.